Unghii metalice – modele de unghii metalice

Manichiura are un rol important in look-ul nostru deoarece complementeaza orice tinuta. Pentru iarna 2013 lacurile de unghii un nuante metalice revin in forta. Putem opta pentru culori metalice inchise cum ar fi albastru, mov, gri sau nuante mult mai deschise si stralucitoare, precum auriu si argintiu. Cu siguranta, unghiile noastre vor iesi in evidenta cu aceste culori vii si atragatoare, complementandu-ne si scotand in evidenta tinuta noastra.

lac metalic

Alta varianta este lacul metalic cu sclipici. Acestea contin in oja particule mici de sclipici care pot schimba intreaga manichiura. Este o optiune ideala pentru o iesire in club sau la discoteca. Modelele de unghii metalice sunt infinite, asadar putem opta pentru o manichiura metalica simpla, o manichiura cu sclipici sau putem combina mai multe culori.

 modele de unghii metalice

Manichiura galaxy este acea de a proiecta universul, stelele si galaxiile pe unghiile noastre. Pe o baza de lac de unghii de culoare neagra putem aplica diferite nuante noi, precum albastru, alb si oja cu sclipici.

lac de unghii metalic

3 Comments

  1. Adele 30 aprilie 2013 Reply
  2. Alexandra 9 iulie 2013 Reply

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *