Tratamente impotriva caderii parului

Parul este foarte important pentru o femeie. Acesta este format dintr-o compozitie de proteine, de acea pentru a evita caderea parului va fi necesara o alimentatie bogata in vitamine. Fructele si legumele favorizeaza cresterea sanatoasa a firului de par, precum si nucile, spanacul sau somonul.

Important este sa stim cauza caderii parului. Anticonceptionalele, excesul de stres, hormonii si o alimentatie proasta poate provoca caderea parului. Este foarte important sa evitam  razele soarelui vara, deoarece sunt foarte puternice si pot arde parul, provocand caderea lui excesiva in acest anotimp. Putem proteja parul cu o palarie sau spray-uri protectoare.

Tratamentele cele mai comune impotriva caderii parului sunt:

  • Putem amesteca un galbenus de ou cu ulei de masline. Aceasta combinatie o aplicam pe parul uscat si invelim parul intr-un prosop timp de o ora. Dupa acea spalam parul si vom observa rezultate inca din prima aplicare. Putem repeta tratamentul de cate ori ne spalam pe cap.
  • Tratament cu ulei de ricin. Aplicam acest produs pe parul uscat, asteptam aprox. o ora si ne spalam pe cap. Putem face tratamentul de 2-3 ori pe saptamana si putem observa cum parul nostru va creste mai rezistent si sanatos.
  • Tratament cu pastile sau fiole. Aceste produse le gasim in orice farmacie si tratamentul poate dura in jur de 3 luni.

2 Comments

  1. Elena 1 noiembrie 2012 Reply
  2. denisa 3 aprilie 2014 Reply

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *