Ten sensibil – creme si sfaturi pentru ten sensibil

Tenul sensibil este problema multor femei si barbati, care confrunta in fiecare zi roseata, imflamarea si uscarea tenului. Aceste probleme ale pielii apar din cauza folosirii produselor neadecvate care contin ingrediente iritante ce exfoliaza pielea de o forma agresiva sau din cauza stresului. Pentru ingrijirea pielii sensibile este important sa folosim produse cu substante blande care nu irita pielea.

Pentru a ingriji pielea sensibila este important sa curatam faca cu produse care nu contin susbstante nocive. Curatarea pielii o putem face noaptea, pentru a indeparta murdaria care s-a acumulat de-a lungul zilei, si dimineata pentru a indeparta excesul de sebum care s-a acumulat noaptea. Pentru curatarea tenului folosim geluri si lotiuni care nu contin substante care irita pielea. Putem folosi apa demachianta pentru ten si ochi sau laptele demachiant hidratant.

Dupa ce pielea este total curata, fara strop de impuritati putem folosi o crema calmanta, hidratanta si antiimflamatoare. O buna crema pentru tenul sensibil va calma iritatiile si va repara rosetile. Cand alegem crema va trebui sa ne uitam sa nu contina alcool si parfum. Mai jos va prezentam crema calmanta care actioneaza impotriva petelor rosii si crema anti-riduri.

One Comment

  1. Stelea dumitru 13 februarie 2015 Reply

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *