Te-ai intrebat vreodata ce inel de logodna sa-i oferi iubitei tale?

Cred ca unul dintre cele mai importante evenimente din viata de cuplu este cererea in casatorie. Eveniment pe care fiecare fata il asteapta cu sufletul la gura. Nu exista ceva mai potrivit pentru a marca momentul decat o bijuterie la fel de pretioasa pentru viitoarea miresica. Inelul, simbol al dragostei nemarginite vine ca o confirmare a faptului ca esti de acord si ca iti doresti sa construiesti un viitor alaturi de aleasa inimii tale.

Orice femeie viseaza cu ochii deschisi ziua in care barbatul iubit ii va aseza inelul pe deget. Asadar, barbatul are sarcina dificila, si in acelasi timp frumoasa, de a se ridica la inaltimea asteptarilor iubitei sale de a planifica o cerere in casatorie perfecta, inedita si surprinzatoare, care sa nu lase loc altui raspuns decat  “DA” spus din inima.

Cele mai potrivite materiale pentru inelul de logodna sunt aurul galben, platina sau aurul alb. Ele de asemenea pot fi insotite de una sau mai multe pietre pretioase. Inelele de logodna cu diamante sunt cele mai cautate, dar pot fi si smaralde, rubine, safire sau altele.

Vrei sa te ajutam cu cateva idei?  

La Rosa va vine in ajutor.
b000719_1 lgrj2022

 

Mare atentie!

Dupa ce ati gasit inelul special pentru iubita voastra, asigurati-va ca aceasta nu il va gasi!

Un ultim pas este acela de a va asigura ca momentul in care il veti darui va fi unul de neuitat intr-o atmosfera romantica si plina de sentimente si emotie.

Inelul trebuie sa se potriveasca pe degetul iubitei, dar  in acelasi timp sa va reprezinte si pe dumneavoastra ca alegator. Inelul este simbolul dragostei, iar forma de cerc reprezinta infinitul si iubirea vesnica fata de acea persoana.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *