Samsung Galaxy Chat – review, pret

Samsung Galaxy Chat este un smartphone cu tastatura Qwerty si touchscreen, perfect pentru a comunica pe facebook, messenger sau chat. Este un telefon orientat spre adolescenti care folosesc foarte mult text atunci cand comunica, sau pentru persoanele foarte sociabile.

Design

Telefonul are un aspect placut, frumos, elegant si solid. Este alcatuit din plastic iar dimensiunile sunt 118,9 x 59,3 x 11,7 mm. Ecranul este destul de mare, avand o rezolutie de 240 x 320. Are touchscreen si tastatura cea ce ii confera originalitate telefonului si confort atunci cand scriem mesaje sau cand folosim orice aplicatie.

Specificatii

Samsung galaxy chat foloseste sistemul de operare Android v4.0 (Ice Cream Sandwich), are memorie interna de 4 GB, retea 2G si 3G. Samsung a pre-instalat in telefon o multime de aplicatii, precum Game Hub, Google Talk, ChatOn, Youtube, Google + si Magazin Play intre altele. Produsul este destul de bun pentru acest pret (intre 550-600 ron). Este un smartphone care face fata la mai multe aplicatii iar internetul se misca destul de repede.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *