Ruj – alegerea nuantei de ruj

Femeilor nu le poate lipsi din poseta rujul, acesta fiind un accesoriu indispensabil pentru frumusetea lor. Putem aplica rujul direct din ambalaj, dar putem folosi si o pensula sau degetele pentru a obtine un efect mai sters. De multe ori nu stim sa ne alegem nuanta de ruj care ni s-ar potrivi, de aceea mai jos va prezentam cateva sfaturi pentru a alege culoarea de ruj cea mai potrivita pentru voi.

In primul rand, rujul care ni se va potrivi cel mai bine este acela cu o nuanta sau doua mai inchis decat culoarea buzelor noastre. Daca respectam aceasta regula, frumusetea noastra naturala va iesi in evidenta. Atunci cand testam un produs este important sa fim demachiate si lumina sa fie naturala, pentru ca la lumina artificiala nuantele se vad diferit.

In al doilea rand, trebuie sa avem in vedere culoarea pielii. Daca pielea noastra este dechisa se recomanda nuantele de culoare piersica, cum ar fi coral, roz sau portocaliu deschis. Aceste vor crea un efect natural asupra buzelor noastre. Nu este recomandat folosirea rujului maro daca avem pielea deschisa la culoare. Contrastul va fi prea mare si va da impresia ca suntem palide la fata. Din contra, daca avem tenul inchis, putem folosi nuantele roze, rosi si cele maro. Iar tenul masliniu se potriveste de minune cu un rosu puternic si nuantele maro.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *