Rochii pentru banchet – modelul potrivit

Banchetul este un eveniment foarte important deoarece va fi ultima data cand vom petrece alaturi de colegii nostri si profesorii de liceu sau facultate. Mereu ne vom aduce aminte de acea petrecere minunata, alaturi de prietenii nostri. Pozele vor fi infinite, de acea rochia va trebui sa fie una de neuitat. Alegerea ideala ar fi o rochita eleganta, cu culori puternice care cu siguranta, va face senzatie. Mai jos va prezentam o colectie de rochii de la Asos.com, fiind un magazin international cu o colectie de rochii spectaculoase si elegante.

Prima rochie albastra se numeste Little Mistress Embellished Collar Hi Lo Dress si are un pret de 84 euro. Este perfecta pentru aceasta ocazie speciala. A doua rochie este One Shoulder Dress With Contrast Belt si are pretul de 56 euro.

Rochita rosie este putin mai ieftina cu un pret de 35 euro, numele ei fiind Skater Dress In Bengaline. Este mai scurta dar la fel de frumoasa ca celelalte. Iar ultima rochie prezentata este Waterfall Bustier Dress cu un pret de 91 euro.

One Comment

  1. Maria 22 februarie 2017 Reply

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *