Rochii de seara – rochii cu voal

Rochiile de seara sunt de obicei lungi si foarte elegante. Fiind destinate unei petreceri de nunta, botez sau banchet rochiile cu voal sunt la moda. Voalul este confectionat dintr-un material semitransparent care acopera doar partea din spate a picioarelor, lasand fata descoperita. Acest modele de rochii sunt foarte frumoase deoarece evidentiaza picioarele si cu o pereche de tocuri inalte vom arata minunat.

Prima rochie albastra, R1130 (vezi pret) este alcatuita dintr-o banda elastica de sustine in partea de sus si prezinta o aplicate de pietre cusute. Voalul este semitransparent, avand in fata o lungime de 67 cm. si in spate de 119 cm. A doua rochie rosie, R1126 (vezi pret) este confectionata din bumbac elastic in interior. Bustul prezinta o serie de pietre si are un fermoar lateral in partea stanga. Voalul in fata are 66 cm. si in spate 103 cm.

Rochia cu voal, 1137 (vezi pret) o gasim pe negru si rosu. Are bretele detasabile, un corp elastic pe spate si o serie de pietre pe decolteu. Voalul este semitransparent, avand in fata 64 cm.  si la spate 104 cm. A doua rochie, Q067 (vezi pret) este mai lunga ca celelalte, dar la fel de eleganta si frumoasa. De culoare neagra are o bretea pe un umar, sustinere la spate si fara fermoar. Lungimea sa este de 140 cm.

2 Comments

  1. Laura 27 aprilie 2013 Reply
    • pustoaicaAuthor 27 aprilie 2013 Reply

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *