Reduceri de Black Friday – reduceri la electrocasnice

Se apropie ziua reducerilor (Black Friday) zi care va aduce reduceri colosale. De acea, putem opta pentru magazinele online pentru acest eveniment, pentru a evita aglomeratiile si pentru a obtine lucrurile pe care le dorim. La eMAG.ro exista mii de produse care vor avea o reducere de 20, 30 sau chiar 60 %. De acea, daca dorim un fier de calcat, un aspirator, o masina de spalat sau un frigider cu un discount de 30 si 40% il putem achizitiona intre 23 si 25 Noiembrie 2012. Produsele prezentate mai jos intra in promotia care participa la evenimentul anului, Black Friday, avand si ele o reducere semnificativa.

Uscatorul Philips are un discount de 20%. Are o putere de uscare profesionala de 2200 W, este perfect pentru aranjarea si coafarea parului. Mixerul Philips are o putere de 650 W, 16 setari de viteza si este un ajutor perfect in bucatarie cand avem de a face cu cele mai dificile alimente.

Gratarul electric Zelmer este perfect pentru prepararea alimentelor, de o forma mai rapida si fara folosirea uleiului. Puterea lui de 5000 W si cele 5 trepte de viteza ne vor ajuta la prepararea unei cine delicoase si gustoase la care putem adauga cartofi prajiti folosind friteuza Zelmer. Are o putere de 1300 W si o capacitate de 1,7 litri.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *