Placi de intins parul

Parul este foarte important pentru o femeie, fiind mereu ingrijit si aranjat. O buna placa pe par, fara sa deterioreze paru sau sa-l arda este o solutie foarte buna pentru aranjarea parului. Datorita noilor tehnologi putem modela parul intr-un timp mai scurt. Cea mai buna placa de par este aceia la care poti seta temperatura. De exemplu daca parul nostru este fragil si subtine temperatura ideala este de 170 oC, dar daca parul este cret si dificil de aranjat, peste 200 oC.

 

Placa de par Remington S6600 este perfecta pentru realizarea coafurilor deoarece putem intinde parul sau putem face onduleuri si bucle. In 15 secunde acest aparat ajunge la 210 oC si prezinta invelis Ceramic. Placa de par Philips HP4686 ajunge pana la o temperatura de 230 oC in 30 de secunde. Invelisul este tot ceramic iar tecnologia sa ofera un par mai stralucitor. Pretul ale acestor placi este imprejur de 200 lei la Emag.

 

Daca nu dispunem de un venit foarte mare, putem alege placa de par Rowenta SF3012F4 avand un pret de 109 lei. Dispune de un reglaj de temperatura, cea minima fiind 130 oC si cea maxima 230 oC. Prezinta placi ceramice care ne protejeaza parul. Placa Remington S1001 este perfecta pentru a oferio cadou datorita designu sau tribal. Are efect anti-static iar temperatura maxima este de 210 oC.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *