Pantofi – pantofi pentru seara de revelion

In sezonul rece 2012-2013, pantofii cu toc inalt, compusi din materiale ecologice, precum tocul cu aspect de lemn sau tocul invelit in tesutul din propriul material al pantofului sunt la moda. Cand alegem o pereche de pantofi va trebui sa avem in vedere comoditatea lor, de acea pantofii cu platforma ne vor ajuta sa ne simtim mai bine. Culoarea pantofilor o vom alege dupa culoarea rochitei pe care o vom purta, dar acest lucru nu este neaparat o regula. De exemplu, daca rochita este alba cu o centura la talie rosie, putem alege o pereche de pantofi de culoare rosie sau alba. Pentru seara de revelion va prezentam urmatoarele perechi de pantofi, fiecare cu stilul si eleganta specifica.

Pantofii rosi (vezi pret) sunt realizati din piele ecologica intoarsa si au o platforma din acelasi material. Tocul este alcatuit dintr-un material argintiu, fiind de aceea o pereche de pantofi foarte frumoasa si eleganta, care se va potrivi de minune cu bijuterii din argint sau aur. Putem gasi aceasta pereche si pe culoarea neagra, rosie, rosu deschis, argintie si albastru inchis. A doua pereche de pantofi negri (vezi pret) au un toc si o platforma cu aspect de lemn. Aceasta pereche de pantofi o putem gasi si pe rosu.

Pantofii de dama bej (vezi pret) sunt confectionati din piele ecologica intoarsa. Tocul si platforma sunt inveliti in acelasi material si pantofi cu toc prezinta o fundita la varf, facandu-i mai frumosi si simpatici. A doua pereche roz (vezi pret) sunt foarte stralucitori, iar tocul si platforma sunt alcatuite din acelasi material stralucitor fuchsia.

Pantofii de dama rosii (vezi pret) sunt confectionati din piele ecologica intoarsa si au o platforma ortopedica invelita in acelasi material. Aceasta pereche de pantofi sunt foarte sexy si cu siguranta vom atrage toate privirile. A doua pereche de botine (vezi pret) sunt foarte elegante, dar va trebui sa avem grija cu ce le purtam, deoarece la o rochita va face ca picioarele sa para mai scurte.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *