Paltoane – modele de paltoane 2012-2013

De multe ori nu avem timp sa mergem sa cautam paltoane in mall-uri si magazine, de aceea ne putem uita peste magazinele online din Romania. Acestea ne ofera o ampla gama de paltoane la moda, pentru ca tot timpul sa fim in pas cu moda. Comanda ne va veni direct acasa si nu vom mai pierde vremea prin magazine. In acesta iarna 2012-2013 vom purta paltoanele lungi. Culoarea si modelul le vom alegere dupa preferintele noastre.

Primul palton negru (vezi pret) este alcatuit din stofa si prezinta 2 randuri de nasturi. Lungimea lui este de 88 cm. si buzunarele din fata se inchid cu un nasture. Avest palton ne va proteja foarte bine de gerul de afara la fel ca al doilea palton gri. Cel de-al doilea palton (vezi pret) este din stofa si casmir, are un cordon detasabil si un guler tricotat.

Paltonul de culoare rosie (vezi pret) este foarte elegant. Prezinta o broderie, buzunare in fata si un guler rotund. Lungimea lui este de 91 cm. Paltonul albastru (vezi pret) este din stofa. Prezinta un cordon cu catarama metalica, 2 buzunare iar lungimea lui este de 90 cm.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *