Ondulatoare de par – pentru bucle perfecte

O solutie pentru acele femei care au parul intins, fara nici un onduleu si si-au dorit dintotdeauna un par matasos si plin de bucle, este ondulatorul de par. Cu un bun aparat va fi foarte usor pentru acestea sa obtina buclele mult dorite. Tot ce trebuie sa facem este sa luam cate o suvita, sa-i aplicam un spray protector si sa o rulam in ondulator de la varfuri pana la radacina. Aceasta sufita va trebui tinuta in ondulator timp de 10 secunde. Dupa aceea aplicam un fixativ pentru mentinerea buclei. Daca vrei sa obtii bucle de invidiat ar trebuii sa ai in vedere urmatoarele puncte:

1. Diametrul ondulatorului. Pentru bucle mici ideal ar fi un ondulator cu un diametru de 2 cm. In schimb, daca dorim un par voluminos cu onduleuri mari, este perfect un ondulator cu un diametru de 4 sau 5 cm.

2. Temperatura. Firele subtiri sunt mai fragile si va trebui sa protejam parul cu produse speciale pentru protejarea parului. Putem folosi un spray sau o spuma de par. Temperatura adecvata pentru parul fragil este de 90 oC. Dar daca firul de par este gros si greu de ondulat, putem aplica o temperatura de 140 oC.

3. Materialul din care este alcatuit ondulatorul. Cele de ceramica nu ard si nu deterioreaza parul.

Primul ondulator este Remington Ci6325. Il putem achizitiona la Emag la un pret de 135 lei. Invelisul este unul ceramic, ideal pentru obtinerea unor bucle minunate. Al doilea este ondulatorul BOSCH ProSalon la un pret de 219 lei. Este foarte puternic, se incalzeste in 50 secunde si prezinta un interval de temperatura de 120-200 oC.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *