Machiaj pentru ten sensibil cu probleme

fond de ten pentru ten sensibilPielea sensibila are nevoie de ingrijire pentru a evita iritatiile si rosetile. Asadar, trebuie sa avem grija la ce produse folosim, evitand schimbarile de temperatura, medicamentele si produsele cosmetice de proasta calitate.

Fondul de ten ideal poate face minuni atunci cand vrem sa astupam imperfectiunile, problema este ca nu stim sa-l alegem, optam pentru produse mai putin costisitoare care pot cauza reactii adverse, precum acnee sau eczeme.

Produse de machiaj pentru fata:

O piele sensibila poate prezenta acnee, roseti sau eczeme. Daca suferim de aceste afectiuni este recomendat sa nu folosim intotdeauna machiaj deoarece putem inrautati problemele tenului. Asadar, daca nu rezistam tentativa de a ne machia, doar pentru a ascunde imperfectiunile va trebuii sa folosim produse fara uleiuri si parfumuri, acestea fiind acele produse naturale sau ecologice.

Atunci cand avem tenul sensibil, cu cat vom incarca mai mult pielea cu fonduri de ten si machiaj va fi mai rau deoarece pielea nu va respira si va aparea iritatii. Cele mai bune fonduri de ten pentru pielea sensibila sunt urmatoarele:

Lancome treint miracle :

fond de ten - piele sensibila

Nars – Sheer Glow Fundation:

fond de ten - ten sensibil

Fondurile de ten de mai sus sunt indicate pentru tenul sensibil. Ele acopera suprafata tenului fara a cauza efectul de masca. Ele hidrateaza, lasand pielea catifelata si acoperind imperfectiunile. Fiind indicate pentru tenul uscat sau sensibil, ele vor imbunatati aspectul pielii noastre.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *