Demachiant – produse demachiante

Un demachiant indeparteaza urmele de machiaj si impuritatile acumulate de-a lungul zilei. Cand alegem un produs demachiant va trebui sa ne uitam la eficienta sa si sa nu usuce tenul. Un bun demachiant hidrateaza si tonifica pielea, acesta poate fi sub forma de lapte demachiat sau demachiante pe baza de apa.

Laptele demachiant este unul dintre cele mai folosite produse, potrivite pentru ten normal sau uscat. Metoda cea mai potrivita de aplicare este sa-l masam pe fata, fara sa folosim vata. Demachiantul SoDivine lasa pielea catifelata si elastica fiind perfect pentru tenul uscat. Laptele demachiant Clarins curata machiajul si impuritatile pielii.

Demachiantele pe baza de apa sunt compuse din particule „tensioactive”. Acestea capteaza impuritatile depuse pe piele, curatand fata cu blandete. Dupa aplicare nu va fi necesar sa clatim fata cu apa, fiind un produs perfect pentru pielea grasa sau normala deoarece nu modifica nivelul de sebum al pielii. Cele mai bune demachiante pe baza de apa sunt Vichi si Neutrogena oil-free eye makeup remover. Aceste doua produse demachiaza si hidrateaza tenul fara sa-l irite. Elimina bacteriile care provoaca acnee si reduce nivelul de sebum.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *