Decoratiuni de Craciun – Ornamente de Craciun

Se apropie Craciunul sau Nasterea Domnului si cu aceasta sarbatoare incep pregatirile, cadourile, impodobirea casei si a bradului. Ornamentele le putem cumpara sau le putem face, dar pentru ornamentele handmade avem nevoie de timp, materiale si indemanare. Daca nu dispunem de aceste lucruri le putem cumpara. Mai jos va prezentam cateva modele de ornamente pentru Craciun, fie pentru brad, birou sau masa.

Daca nu avem loc in casa pentru un brad natural putem pune pe biroul nostru un bradut mic si simpatic. In schimb, daca dispunem de un brad mare si natural putem achizitiona setul de 6 ornamente rosii. Acestea dispune de un clopotel, o cizmulita, un ren, o steluta, un bradut si o floricica. Cu ele vom inveseli bradul nostru iar ornamentele vor atrage privirile tuturor.

Daca vrem sa ne surprindem invitatii, o putem face cu setul de cesti pentru Cappuccino din ceramica cu imprimeu de sarbatoare. Cele doua cescute vin intr-o cutie cadou, asadar putem folosi setul pentru a-l face cadou unei persoane dragi. Daca vrem sa ne impodobim casa cu ornamente dragute si frumoase putem avea in vedere bibelourile de Craciun, set compus dintr-un ren, un bradut si un Mos Craciun.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *