Cum sa ne machiem de sarbatori

Se apropie Craciunul si Revelionul, fiind impreuna cu Pastele sarbatorile cele mai de seama ale anului. De acea, o rochie si o pereche de pantofi frumosi, impreuna cu un machiaj si o coafura stralucitoare te vor scoate in evidenta, daca stii cum sa le potrivesti mai bine. Pentru un machiaj perfect putem avea in vedere urmatori pasi:

  • In primul rand, tenul nostru trebuie sa fie curat, fara imperfectiuni. Pentru asta, putem aplica o masca exfolianta si hidrata iar dupa aceea tenul cu o crema. Este necesar sa aplicam machiajul dupa jumatate de ora de cand am aplicat crema, pentru ca acesta sa fie absorbita in totalitate.
  • Putem incepe prin a aplica fardul de pleoape inainte de fondul de ten, deoarece se intampla sa cada fard pe obraz si vom fi nevoite sa stergem obrajii , inclusiv fondul de ten aplicat. Pentru un machiaj de noapte putem folosi culori puternice si seducatoare (auriu, gri, roz, albastru) cu note stralucitoare care vor crea o privire seducatoare.
  • Eyelinerul este indispensabil. Putem indrazni cu un albastru inchis, mov, gri sau negru. Genele le putem curba si aplica doua straturi de rimel.
  • Odata ce am terminat cu ochii putem aplica fondul de ten. Ideal ar fi sa fie un ton mai deschis decat culoarea naturala a pielii.
  • In ultimul rand, folosim un ruj seducator sau un balsam. Putem evidentia buzele cu un creion de buze.

Mai jos va prezentam cateva modele de machiaj petru ochi. Asadar, daca doriti sa fiti cat mai atragatoare in seara de Revelion sau Craciun este important sa alegeti culori noi, vii si stralucitoare, care vor crea un machiaj deosebit de spectaculos.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *