Creme de bronzat – creme pentru un bronz cat mai frumos

Odata cu sezonul cald incepem sa ne facem griji de culoarea tenului nostru si dorim sa obtinem un bronz cat mai rapid si eficient. Pentru aceea, exista miraculoasele creme autobronzante care ofera o bronzare intensa de lunga durata. Acestea sunt impartite in 3 categorii si este important sa aplicam corect crema, urmarind intotdeauna indicatiile specifice.

Creme Autobronzante:

Fie sub forma de crema sau spray, autobronzantele ne ofera o nuanta aurie de durata care dispare treptat si nu lasa pete. Pentru un rezultat bun este necesara o exfoliere a pielii pentru a indeparta celulele moarte. Apoi aplicam produsul in mana si aplicam pe piele uniform, inclusiv si cel sub forma de spray.

crema de bronzat  spray autobronzant

Crema de fata autobronzanta                         Spray de corp autobronzant

Creme pentru expunere la soare:

Aceste creme sunt rezistente la apa si ofera hidratarea necesara pentru a obtine un bronz intens. Trebuie sa le aplicam inainte de expunerea la soare.

crema pentru expunerea la soare  spray pentru bronz

Crema pentru expunerea la soare                   Spray pentru expunerea la soare

Creme pentru solar:

Cremele pentru solar trebuie aplicate cu mana pe piele uniform inainte de a intra in solar. Acestea hidrateaza si protejeaza pielea si sunt destinate persoanelor care au deja un bronz de baza.

crema pentru solar  crema de bronz pentru solar

Crema de solar 125 ml                                            Crema de solar 15 ml

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *