Cosmetice – ulei pentru masaj

Corpul nostru are nevoie de ingrijire si hidratare. Putem merge la un salon de ingrijire, dar de multe ori nu avem timpul necesar si banii suficienti, de acea folosim creme hidratante si uleiuri. Ele ne ajuta sa ne pastram silueta daca sunt aplicate corect. Parfumul lor de trandafiri va crea un ambient romantic si va lasa pielea noastra catifelata si hidratata.

 

Primul ulei de masaj pentru bust (vezi pret) mentine frumusetea decolteului deoarece este alcatuit din uleiuri 100 % naturale. Parfumul floral ne va linisti si cu zi ce trece, decolteul nostru va fi mult mai atragator. Uleiul de masaj relaxant (vezi pret) ne va elibera de greutatile acumulate de-a lungul zilei si va improspata starea noastra psihica si spirituala.

 

Daca se apropie ziua de nastare a iubitului sau iubitei noastre putem opta pentru urmatoarele produse. Primul produs (vezi pret) prezinta un ulei relaxant, un ulei pentru masaj facial si un ulei refermizant. Al doilea produs (vezi pret) are un ulei activ pentru masaj facial si un ulei refermizant. Amandoua produse sunt insotite de un cosulet si de o lumanare parfumata, pentru ca atmosfera sa fie una relaxanta si romantica.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *