Cocuri – modele de cocuri si coafuri

Atunci cand mergem la o petrecere sau la un eveniment obisnuim sa purtam un coc, aceasta fiind o coafura foarte eleganta care se potriveste cu o rochie stilata si lunga. Cocul il putem face noi singure acasa sau putem cere ajutoru unui expert in coafuri elegante. Realizarea unui coc depinde si de lungimea parului, asadar vom reusi un coc mai voluminos sau unul mai simplu. Mai jos va prezentam cateva modele de cocuri, fie simple, sofisticate, cu impletituri sau voluminoase.

Coc de balerina:

Aceste gen de coc este unul simplu de realizat. Trebuie sa facem o coada inalta si sa prindem suvitele cu agrafe in jurul coadei. Nu avem nevoie de prea mult fixativ sau alte produse pentru aceasta coafura, asadar putem face un coc sofisticat si voluminos noi singure, fara ajutorul unui expert.

 modele cocuri           coc simplu

Coc impletit:

Daca ne dorim un coc impletit, trebuie sa avem indemanare in a face impletituri. Acest gen de coafura este mai complex dar rezultatul este surprinzator. Coafura parului nostru va fi mai voluminoasa si sofisticata.

coc impletit   model coc impletit   coc impletit 2013

Coc lejer:

La un coc lejer se evidentiaza suvitele si parul rebel. De obicei se face pe par cret sau ondulat, deoarece este important sa avem parul voluminos pentru a se evidentia cocul lasat pe o parte.

coc pe o parte     coc lejer

Coc cu accesorii:

Cocul cu accesori este o propunere pentru mirese dar le putem adapta si in viata de zi cu zi. Putem incorpora bentite sau agrafe personalizate. Ele vor accesoriza freza noastra, facand-o mai atragatoare si frumoasa.

coc cu accesori 2013   coc accesorizatcoc cu bentite

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *