Cadouri de Craciun pentru copiii mici

Se apropie sarbatorile de Craciun si odata cu ele vor incepe cumparaturile, pregatirile si cadourile pentru cei mici din familie. Cand alegem un cadou pentru un copil trebuie sa avem in vedere varsta copilului, deoarece exista jucarii pentru fiecare perioada a copilariei. Recomandarea pentru copiii de 2-4 ani sunt jucariile educationale, cu care copii se vor distra si vor invata numerele, literele abecedarului… sau vor fi adevarati medici ori mecanici.

Pentru copii de 2 – 4 ani:

Putem alege unul dintre cele patru puzzle prezentate mai jos, fie de litere, numere, animale sau transporturi. Cu ele copilul nostru va invata mult mai rapid si se va bucura de acest cadou.

 

Putem alege si catelusul interactiv Samby, recomandat pentru copii carora le plac animalele, sau papusa Maria , care vorbeste in limba romana si engleza.

    

Pentru copii de 4 – 6 ani:

Pentru copii de 4 – 6 ani am ales jucariile cu care copilul va putea imita o meserie. De exemplu, cu trusa medicala Klein copilul va putea utliza toate instrumentele medicale, precum si un telefon de jucarie. Pentru fete ar fi recomandat un Supermarket Bubble Shop in miniatura, unde fetele pot fi adevarate vanzatoare.

     

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *