Caderea parului – tratamente impotriva caderii parului

Caderea parului este o problema cu care multe femei si barbati lupta in viata de zi cu zi. Aceasta problema poate cauza depresie, lipsa de incredere si anxietate. Asadar, multe femei prefera sa-si ascunda parul intr-o coada sau un coc, sau pur si simplu il tund scurt, considerand ca asa nu va mai cadea. Caderea parului apare de obicei la acele persoane care au parul fin si subtire, radacina fiind slaba, ea nu rezista foarte mult la razele puternice ale soarelui sau produse cosmetice agresive.

Cresterea radacinii slabe si parul fin se manifesta atunci cand dieta noastra este saraca in vitamine si minerale. Este important sa mancam cat mai multe fructe si legume pe zi, deoarece ele vor intari radacina si parul nostru va creste mult mai puternic.

Alta cauza a caderii parului poate fi stresul, anticonceptionalele, unele medicamente sau dezechilibrele hormonale. Modificarile sezoniere, trecerea de la gerul de iarna la razele de soare puternice vara poate afecta considerabil firele de par sensibile si fine. Asadar, vara e important sa ne protejam atunci cand petrecem ore indelungate la soare.

Pe langa sfaturile de mai sus, putem incerca si urmatoarele tratamente impotriva caderii parului. Cu siguranta ele ne vor ajuta sa avem un par mai puternic si stralucitor.

fiole pentru caderea parului

Fiole impotriva caderii parului: ele reduc caderea excesiva a parului deoarece activeaza circulatia sanguina si favorizeaza cresterea parului. Cu extract de hamei, planta care faciliteaza circulatia sanguina va regenera parul nostru facandu-l mai puternic si frumos.

sampon impotriva caderii paruluilotiune impotriva caderii parului

Sampon impotriva caderii parului: Datorita extractul de hamei si pantenol parul nostru va fi mai sanatos si va creste mai puternic. Samponul reduce caderea parului si favorizeaza cresterea acestuia.

Lotiune impotriva caderii parului: Aplicam pe parul spalat,  masam si nu clatim. Il folosim de doua ori pe saptamana timp de o luna.

spray pentru caderea paruluitratament pentru caderea parului

Spray impotriva caderii parului: acesta protejeaza parul, il fortifica si ingroasa firul. Il pulverizam pe parul uscat sau umed, masam si nu clatim.

Tratament impotriva caderii parului: bogat in vitamine, previne caderea parului si stimuleaza cresterea parului. Aplicam pe pielea capului si masam.

tratament impotriva caderea parului

Tratament Caviar Clinical: setul de mai sus contine un sampon care ingroasa firul de par facandu-l mai puternic, un stimulator pentru radacini si sclap si un tratament saptamanal care evita caderea parului.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *