Caciuli – modele de caciuli pentru iarna

Iarna aceasta va fi mai friguroasa ca niciodata si de acea va trebui sa ne protejam capul pentru a evita diferite boli si raceli. In acest sezon vor purta caciulile din lana si blana, iar culorile predominante sunt nuantele pastelate. Mai jos va prezentam cateva modele de caciuli, manusi si fulare foarte calduroase si frumoase.

 

Caciula de dama roz (vezi pret) este din lana si o putem gasi si pe alb, gri sau crem. Este foarte frumoasa si va tine de cald in zilele reci ale ierni. A doua caciula prezentata (vezi pret) o putem gasi si pe gri sau negru . Are un model in patratele si se potriveste de minune cu un fular si o pereche de botine cu platforma.

 

Caciula de dama (vezi pret) este alcatuita din blanita gri. Este perfecta pentru gerul de afara in aceasta iarna, la fel ca caciula alba (vezi pret). Prezinta un model foarte frumos din lana si are un mot din blanita in varf.

 

Caciula mov (vezi pret) precum su caciula alba (vezi pret) au acelas model si sunt din lana. Amandoua prezinta o floricica  in partea stanga care-i confera caciulii un strop de tinerete si frumusete.

One Comment

  1. Rebecca 5 octombrie 2013 Reply

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *