Alegerea fardului in functie de culoarea ochilor

Atunci cand trebuie sa ne machiem si nu suntem sigure daca culoarea fardului de ploape este cea corecta putem avea in vedere culoarea irisului. Culoarea fardului in functie de ochi este baza a mai multor make-up artisti, considerand ca culorile potrivite pentru fiecare nuanta a irisului va crea o armonie cromatica spectaculoasa. Mai jos va prezentam optiunile de farduri de pleoape in functie de culoarea irisului.

Fard de pleoape pentru ochi albastri

Pentru ochii cu irisul albastru specialisti recomanda nuante portocali, cum ar fi auriu,  argintiu, gri albastrui, maro roscat, negru, kaki, oranj, roz auriu si roz bej.

Daca vrei sa scoti in evidenta culoarea albastra a ochilor ii poti contura cu un creion Khol negru sau albastru. Daca urmarim aceste instrictiuni vom accentua trasaturile noastre frumoase. Daca dorim un machiaj pentru o ocazie eleganta putem opta pentru un Smokey eyes, fiind perfect pentru orice nuanta o irisului.

Fard de pleoape pentru ochi caprui

Nuantele recomandate pentru ochii caprui sunt piersica, vanilie, tonurile de maro, gri, argintiu, bej, galben auriu, mov, turcoaz si verde.

Pentru a neutraliza culoarea ochiilor maro putem folosi un creion Khol de culoare brun roscat, care va da senzatia ca avem ochii verzi sau un creion maro, care va face ochii nostri mai negri.

Daca folosim fardul de pleoape adecvat pentru ochii caprui vom reusi un machiaj incredibil, care va face ochii nostri mai stralucitori si plini de viata.

 

 Fard de pleoape pentru ochi verzi

Pentru ochii verzi se potrivesc tonurile mov, lila, maro, piersica, rosu violet, roz, auriu, caramel, roz si auriu.

Daca folosim un fard verde va trebui sa neutralizam culoarea cu un eyeliner negru sau gri, necesar pentru deosebirea machiajului.

Culoarea opusa a verdelui este rosul, potrivindu-se de minune fardurile de culoare maro roscat, violet, magenta sau corai.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *